Bar røv og dynejakke

Jeg er blevet MOR igen

image1-2

Endelig er denne skat kommet til verden, 3 dage for sent på den. Han blev født Onsdag eftermiddag kl. 15.45, måler flotte 53 cm og vejer hele 3710 gram. Vi er i fuld sving med at lære ham at kende og for hver minut der går elsker vi ham højere og højere.

Svale er igang med at vende sig til at være storesøster. Han har fået et par gok i hovedet og en lussing med flad hånd men han har også fået et par kys og er blevet kildet under tæerne. Det er vidst en process og hun skal nok blive en rigtig fin og knap så militant storesøster med tiden…

I disse dage handler det bare om at spendere noget kvalitetstid sammen, da Sune allerede skal tilbage på skole i morgen, så tager han til gengæld barsel fra midt December. Vi skal bruge det næste stykke tid på at lære at være 4, få en dejlig hverdag op at køre og så skal vi selvfølgelig også bruge dagene på at præsentere miraklet for den nærmeste familie.

Jeg lover der meget snart kommer masser af mere her fra. Jeg forudser at vi går en ret vild, sjov og hård tid i møde og jeg glæder mig til at dele det med jer. Så snart jeg lige har sundet  mig lidt kommer der MEGET mere her fra. Først og fremmest en fødselsberetning, lidt om den perfekte fødselsforberedelse, lidt navnetanker og alle mulige andre skriblerier omkring alle de tanker, følelser og udfordringer der melder sig når man pludselig er mor til 2.

Nu vil jeg nyde min lille levende varmedunk imens storesøster sover til middag of far er på bar og drikke en øl.

Rigtig god søndag 🙂

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bar røv og dynejakke