Vilfred & mig

Jeg blogger på needandlove.cover.dk

Jeg er 31 år gammel, er på barsel med en fantastisk lille dreng, Vilfred, fra mit drømmejob som art director og jeg har verdens dejligste kæreste. Vi bor med en meget stor perser kat, Vitus i en 44m2 lejlighed på Vesterbro som allerede var for lille langt inden den lille mand kom til verden.
Kæresten og jeg har for 2 år siden købt dødsbo i København K, klar til at flytte ind i når den er istandsat. Vi arbejder stadig på sagen og håber at være klar inden jul. For der kommer familien til jul, hjemme hos os!

Hvordan skal livet hænge sammen fra nu af?
Jeg er i fuld gang med at finde ud af dit og dat. Hvad skal vi bruge? Låne? Købe nyt og brugt? Stjæle? Hvad skal man gøre? Hvad med babymad, sygdom, tøj, børneværelse, legetøj? Vokser og sover han som han skal? Når vi mon det hele? Kan jeg undvære mit job? Hvad laver man på barsel? Kan jeg leve uden Vesterbro? Hvordan gør man?!

Kæresten, katten Vitus og jeg elsker at have denne lille nye Vilfred i vores liv!
Men det er både skræmmende og spændene!
Velkommen til vores liv.

http://needandlove.cover.dk/blog/vilfred-mig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vilfred & mig