Hverdags-rutine og den ultimative forkælelse

Hvordan er det egentligt at blive storebror

  
Vi har det allesammen godt herhjemme, og det har vi arbejdet for.

Et par måneder inden Hilma kom til verden startede træningen, til storebror!

Vilfred er 3 år og to måneder, rigtig sproglig, god motorisk og i det store hele ret nem, men som mange andre børn er mor den eneste der duer når jeg er til stede. (Ikke far, overhovedet). Så vi har prøvet at træne alt det vi kunne for at gøre det nemt for os alle tre at få en baby. Han skulle selv gå op af trapper, når vi sagde  ‘far gør det’ er det det der skete, jeg holdt op med at bærer ham, der blev skåret lidt ned for nærheden mellem ham og mig, og far og ham lavede flere ting sammen alene etc. etc. 

Nu hvor Hilma er kommet, sørger vi for at holde alle rutiner. Jeg børster stadig Vilfreds tænder og læser, hver anden aften, (tit med Hilma på patten). Vi står alle op kl.6.30 om morgenen som vi plejer og spiser sammen inden Morten tager på arbejde og jeg aflevere. Hvis jeg er træt, sover jeg midt på dagen. Morten henter stadig hver eftermiddag som han plejer, så Vilfreds dage har ikke ændret sig særlig meget. Derfor bliver han heller ikke hentet herre tidligt, for bare at komme hjem og se mig amme. På denne måde er alle bedst sammen hjemme hos os. 

Det sagt er der da sikkert snart dage hvor man får lov at blive hjemme hvis næsen løber en bitte smule og hvor Hilma og jeg henter Drøn tidligt. 
Rules are made to be broken!;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdags-rutine og den ultimative forkælelse