Tomhjerne og Monster on the go....

Hverdags-rutine og den ultimative forkælelse

  Herhjemme går det stærkt. Rigtig stærkt. Der er ikke så meget tid til at forkæle sig selv. slet ikke om morgenen. Min morgenrutine tager max. 8 minutter og på de 8 minutter når jeg det hele. Alt det, som i livet før børn, sagtens kunne tage mig 30-45 minutter. Jeg starter gerne med verdens hurtigste bad (uden hårvask, jeg vasker kun hår 1 gang om ugen), efterfulgt af en hurtig omgang bodylotion der aldrig når at sive ind før jeg hopper i tøjet. Jeg går ikke ned på make-up og den får stadig god gas med eyeliner, mascara og rouge. Håret kan jeg godt lide lidt uglet, hvilket passer perfekt til mit speed-morgenritual. Lidt saltvand og lidt lak/tørshampoo i garnet og så op i en elastik, gerne lidt tilfældigt og roddet. En tandbørste i munden og et lille skvæt parfume (fy, det ved jeg godt man ikke må når man er gravid, men det dufter så godt og gør mig så glad) og Tadaaaa så er jeg færdig! Jeg når sjældent at kigge mig rigtigt i spejlet og få et sammenhængende billede af om det hele egentlig spiller. Jeg stoler bare på at tøjet passer nogenlunde sammen og satser på at der ikke er en klat Danone på ærmet eller et snegleagtigt snotspor på nylonstrømperne.

Til gengæld er der tid til forkælelse om aftenen (Hvis sofaen ikke har taget mig). Jeg er SÅ vild med at få et dejligt varmt og langt aftenbad efter Svale er lagt og Sune er forsvundet ind i den virtuelle verden.
Jeg tager mig god tid, nyder min hårvask, min hårkur og nyder bare det varme vand der strømmer dovent ned af kroppen. Det er nærmest som om tiden går i stå.

Efter badet kommer højdepunktet, hvor jeg stille og roligt har tid til at smøre mig ind i min nye body balm. Jeg bruger den fra Rudolph Care og den er intet mindre end genial. Den er lidt pebret men den er hver en krone værd i velvære. Balmen smelter som smør i hænderne og er dejlig let at smøre ud. Den dufter himmelsk og huden bliver blød som englekinder. For mig er det den ultimative forkælelse.

Herefter kryber jeg ind under dynen, hører lidt lydbog fra E-reolen, som er bibliotekernes egen app. På e-reolen kan man gratis låne både e-bøger og lydbøger. Jeg er igang med Jakob Ejersbo trilogien som er fantastisk, spændende, lærerig og farvestrålende. Her tegnes et billede af Afrika indefra og lydbøgerne er ikke til at stoppe med når man først er kommet igang. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomhjerne og Monster on the go....