Hvad bliver det så?

Vi har været til kønsscanning for en uge siden og nu er det vidst ved at være på tide at afsløre hvad der gemmer sig i babybulen.

Svale var med til scanningen og havde både spand, skovl og pingvin med. Den lille havde navlestrengen mellem benene så til at starte med var det umuligt at se hvad der gemte sig, men spjæt, spjæt og så var det klart:

En dreng! Vi skal sgu have en dreng!
Jeg var lidt i chok da vi gik fra scanningsklinikken og samtidig enorm rørt. Et lille sundt barn… Men en dreng? Hvad skal jeg med sådan en?  Sune var samtidig i højt humør og synes det var så sjovt at jeg har en diller i maven! Og det har han sådan set kunne more sig over lige siden…
Det er godt nok lidt vildt. Jeg håbede nok inderst inde at det var endnu en lille pige vi skulle have, så det hele skulle lige falde på plads i hovedet. Jeg var helt forvirret og måtte lige have en gåtur alene og et stort glas hvidvin til at sluge kamelen på. men nu er den slugt og det er helt i orden med en lille dreng!

Svalen skal altså være storesøster til sin helt egen lillebror og jeg skal være mor til en dreng! Det er meget abstrakt men dejligt og vi føler os som en meget heldig lille familie!

2 kommentarer

 • Louise

  Stort tillykke!

  Jeg husker godt den der følelse, havde det på samme måde da vi fik at vide vi ventede os en dreng.. Men efterfølgende føltes det bare så rigtigt, og nu hvor han er her, kunne jeg slet ikke forestille mig det kunne være anderledes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise. Tak:)
   Det er dejligt at høre. Jeg tror også bare lige man skal have lidt tid til at vende sig til det. En pige ved man jo hvad er, men en dreng.. jeg tænker straks traktorer, gravkøer, elektronik og alt muligt andet jeg ikke ved så meget om, men det kan man jo komme til 🙂
   Rigtig god weekend til dig og tak fordi du læser med.
   Kram Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Goodwood Estate