Sukker eller ej?

Hemmelig midnight date

  Jeg har inviteret Sune på hemmelig overraskelses date på fredag. Vi trænger virkelig til noget tid sammen hvor vi bare er os og glemmer alt om at vi er forældre. Jeg har virkelig lagt min hjerne i blød og jeg synes selv jeg har fået den bedste ide i hele verden! Svale bliver afleveret hos min mor i Hornbæk og så skal vi sgu på ægte datenight. 

Jeg kan af gode grunde endnu ikke dele hvad vi skal, da Sune ofte læser med. Men jeg kan godt afsløre at vi skal ud af byen og vi skal forkæles i hoved og røv, for det fortjener vi!

Jeg glæder mig til at løfte sløret lørdag og forhåbentlig komme med nogle geniale date-anbefalinger!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukker eller ej?