Hej teenager, jeg har savnet dig…

FullSizeRender-17

 

Så er vi kommet hjem fra sommerhus.

Hjem til en mand som har levet som teenager en lille uges tid.

Han havde sved på panden da han kom ned til hoveddøren for at hjælpe os op med alle vores ting. Ungkarlen havde nemlig fået dårlig samvittighed over at havde fedet den en hel uge og havde lyn-rengjort alle 65 kvadratmeter (minus badeværelset, som efter Sunes mening er et overvurderet sted at holde rent).

Teenageren var iført joggingbukser der næsten var groet fast og da jeg åbnede køleskabet for at give Svale et glas mælk, stod der kun en ensom ketchup, et halvt glas jalepeños, en halvbrun banan og en pakke bacon. “Skat, hvad har du levet af imens vi har været væk?” spurgte jeg lidt bekymret.  “Alt fra fryseren!” svarede teenageren i en lystig tone og så næsten lidt stolt ud. Han havde desuden fået en kulinarisk åbenbaring: Dr. Oetker Frysepizza med cremefraiche-dressing (som efter Sunes mandefornuft må være skide sund og fyldt med vitaminer for der står jo Doctor Oetker på pakken…..)

Manden var glad og det var det vigtigste. Vi gik en tur på legepladsen og drak en enkelt øl på en touristet fortovscafé mens regnen trommede på markisen og vi blev varmet af varmelamperne. Svale spiste skallerne på en hel bakke chilinuts og spyttede resten ud i en slimet bunke på bordet, imens hun legede med sin nye hæslige turkise Elsa-glimmer-boldt  hun havde skreget sig til i Disneybutikken.

På vejen hjem smuttede vi i Netto, for at købe ind til vores tomme køleskab og vores endnu mere tomme fryser, i selskab med en træt og sulten baby og en 2-årig hvis Elsa-bold hele tiden blev væk i diverse kølediske. Vi havde sved på panden, men det gjorde ikke noget, for vi var endelig sammen, der var smil og glæde i luften, og selv en tur i Netto var helt OK.

Da ungerne var puttet præsenterede Sune mig for den nye hof-ret og jeg må sgu indrømme at frysepizza med dressing smager rimelig vildt haha… Han har sgu fat i noget ham teenageren…og der står jo doctor på pakken, så den feder garanteret heller ikke….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra København til Costa Rica