En fabelagtig aften

Har vi droppet bloggen?

fullsizerender-43

Nej da, vi er her stadig!

Vi har bare været mere end stille i det sidste lange stykke tid.

For mit vedkommende har det været en blanding af en flyvende travl hverdag og et behov for en pause, hvor jeg bare kunne være mig, uden at sætte ord på alt hvad jeg tænker, føler og oplever.

Ordene bobler konstant i mit hoved og jeg går altid og fletter sætninger, som bedst beskriver min virkelighed. Jeg ved ikke om i kan forestille jer det, men sådan en hjerne som min, der er snobbet med ord, og altid er på jagt efter den bedste sammenkobling af vokaler, konsonanter og den rette mængde tillægsord, den kan godt blive helt udmattet. Jeg var kommet til et sted hvor jeg nærmest bryggede et indlæg, samtidig med jeg fx. stod i et skænderi med Sune, Svale sagde noget sjovt eller Wilder tog sit første skridt. Og der, der blev jeg træt af mig selv.

Jeg havde brug for en pause for at forstå at jeg ikke behøver at beskrive alt. Det er helt OK, bare at opleve og nyde og være i det!

Pausen blev lidt længere end forventet, men nu er hjernen og resten af mig klar igen.

Sandra har også haft sit at se til, i sit nye liv som selvstændig.

Men, nu er vi altså tilbage på sporet og glæder os til at dele det sure og det søde, tips og tricks og hvad der ellers må forvilde sig ind hos needandlove-familien.

Vi håber i vil hænge på, selvom vi har været nogle lazy-asses.

 

1 kommentar

  • Johanne

    Juhuu, jeg glæder mig til at følge med igen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fabelagtig aften