Guld, bling og push presents

image1-14

 

Hvad kalder man den egentlig? Den der gave manden giver til sin kvinde, som netop har givet liv til hans barn?

Barsels-gave, Mor-gave, push-present eller som Sune så sødt kalder den, en skubbegave?

Jeg har ikke fået en skubbegave efter jeg har født Bobsen. Jeg har egentlig heller ikke haft en forventning om at få en, da det ikke er noget vi går så højt op i, hjemme hos os. Men forleden lurede jeg, at min veninde som er guldsmed, og Sune har gang i et eller andet skummelt og gyldent.

Men havd mon det er?

Jeg ELSKER smykker og bling og er spændt som bare pokker!

Igår aftes lå jeg og lurede på smykker på nettet. Jeg fandt de fineste af slagsen. Jeg kigger altid smykker i den budget-venlige klasse, da vi ikke har den store kapital for tiden.

Jeg fandt to ringe jeg gerne ville eje. En tynd guldring med tyrkis til 2300 kr, og en helt tynd enkelt guldring til 500 kr. Den tynde guldring kunne være vildt flot at havde flere af ved siden af hinanden!

Jeg fandt også et helt særligt armbånd. Jeg går egentlig ikke rigtig med armbånd, men jeg har virkelig forelsket mig i det her armbånd  i guld med forskellige nuancer af koraler til  2900 kr. Jeg synes det er så smukt, let og eventyrligt og jeg kan lige se for mig, hvor lækkert det vil se ud til solkysset nougathud.

Til gengæld er jeg kæmpe fan af øreringe. Jeg kan næsten ikke få nok. Jeg har fundet de her smukke små øreringe i guld med diamanter på stribe til 3200 kr. De er enkle og elegante og vil passe til stort set ALT.

En anden favorit er de her måneformede ørestikkere i guld med regnbuefarvede ædelstene til 2600 kr. De minder mig om uendelige regnbuer og plastic-smykker man kunne trække i automater for 1 kr. tilbage i 80’erne da jeg var lille…altså på den fede måde…

Jeg får helt sikkert ikke nogen af de her fine sager i skubbegave. Jeg får nemlig noget, som to af dem jeg har aller mest kær og som kender mig bedst, har fundet ud af sammen.

Jeg glæder mig helt vildt til at se hvad de har fundet på!

God søndag 🙂

 

Dette indlæg kan indeholde affiliate links, der giver os kommission, hvis du køber noget, som tak for at linke.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille flænge