Japanske vintage kimonoer

Graviditet og ferie

  

Da vi var i Thailand for tre år siden, var Vilfred i maven og jeg havde det helt anderledes. Det var stortset samme tidspunkt i graviditeten, maven fyldte ingenting og jeg var generalt mere frisk. Vi kørte scootere på vilde bjergsider, snorklede dagen lang, var ude og drikke friske frugtjuicer til sent om aftenen og sov længe og alt det andet når det passede os!

Alt er andengangs nyt denne gang.

Det er gået fint, bortset fra plukveer og ømhed i hele kroppen den første dag og aften efter turen fra København. Plukveer som jeg i øvrigt slet ikke har prøvet før og bare gætter mig til. Det gjorde ondt og jeg havde faktisk lidt småsvært ved at gå. God start tænkte jeg. Men med lidt ektra afslapning gik det fint. 

Vilfred fylder meget og han står ok tidligt op og går ok sent i seng om aftenen.  Der er derfor ikke samme form for afslapning, bortset lige for at vi nyder middagsluren i fulde drag, som vi ved snart er et overstået kapitel.

Jeg har mega svært ved den tidlige start og vil faktisk gerne sove kl.21. Stakkels kæreste!;-)

Men konstant familiehygge, varme, mad og ferie vinder over alt! 

(Uge 23)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Japanske vintage kimonoer