Fra Sune til Svend og latterlige skænderier

Budgetvenlig drømmeferie

FullSizeRender-20

Jeg er blevet helt ferie-fanatisk.

Jeg kan faktisk stort set ikke tænke på andet. Jeg er ikke kræsen. Jeg er med på hvad som helst. En charter, en bilferie,  jeg er så ferie-mør at jeg endda kan lokkes en tur på campingplads.

Aftalen herhjemme, er at vi ikke skal på ferie i år. I mange år faktisk. Vi har jo købt sommerhus og vores næste mange ferier og fridage skal bruges på at pusle rundt og ordne hus og have. Kronerne skal gå til samme formål, så altså, ingen ferie til os…

Jeg ELSKER det sommerhus, jeg ELSKER alle vores weekender deroppe og det kilder i min mave når jeg tænker på hvad vi skal plante, hvad vi skal lege og hvor vi skal bygge huler. MEEEEEEN, jeg har også fået en ustyrlig lyst til at komme til de varme lande.

Jeg tænker sol, jeg tænker palmer og jeg tænker swimmingpool.

Så, aftalen er brudt. Eller rettere sagt jeg har brudt den, Sune har slet ikke det samme behov som mig, han vil bare gerne til Dalby og fælde et træ! Men han er overtalt og ferieplanerne er ved at tage form.

Jeg har ligget søvnløs om natten. Ikke kun på grund af Wilders evindelige mælketørst, men på grund af jagten på den perfekte og budgetvenlige ferie.

Min far, hans hustru og min storesøster Marie og hendes to sønner er hoppet med på vognen. Min far vil gerne til Mallorca, så turen går simpelthen til Mallorca i Juni. Vi har lejet en finca, et traditionelt spansk landsted som ligger midt i en citronlund. Huset er rustikt med grønne skodder og stor skyggefuld terrasse og har en dejlig turkis pool som ligger midt i citronplantagen. Vores finca ligger i bjergene 2 km fra byen Soller, så man kan snildt dappe derind hvis man trænger til en eftermiddags cerveza, en espresso eller bare lidt tapas.

Ahhhh hvor jeg glæder mig! Nu har jeg fået i både pose og sæk. Sommerhus og Solferie. Hvor heldig kan man være 🙂

(Billedet er fra da min far og jeg var i Tanzania for at bestige Kilimanjaro sidste Februar)

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra Sune til Svend og latterlige skænderier