Søndagsritual

far/datter weekend i skoven

Sune er blevet helt vildt frilufts-agtig i løbet af det sidste års tid.
Han tager i skoven og overnatter, bygger shelters og nyder naturen. Det er så godt for ham. Hver gang han kommer hjem fra en tur, får jeg en frisk og genopladet mand hjem.

Jeg elsker hans hobby for den giver ham og os som familie så meget godt.
I weekenden havde han arrangeret far/børn tur i Tokkekøb hegn, en flot skov der ligger lige hvor vi bor.
De tog 4 fædre afsted med de “store unger” og de har hygget sig helt vildt. De har sovet i telt, lavet mad på bål, snittet pinde, bagt snobrød og pandekager og så er der blevet fisket og leget rigtig meget.

Sune er desuden vildt god til at hive mig ud i naturen. Jeg har det med at sige “nej tak”, når han spørger, for jeg har mest lyst til at ligge i fosterstilling på sofaen. Men Sune har en ganske fortrinelig overtalelsesevne, så det ender ofte med at vi kommer afsted og har det mega hyggeligt. Han har sågar købt mig et fisketegn og det er bare lige i øjet for jeg elsker at fiske og har altid fisket rigtig meget med min far.

Det er så dejligt at blive hevet ud af sofaen, lidt væk fra alle de kedelige tanker og ud og få lidt vind i håret, en fisk på krogen og en kop kaffe brygget på bål – for der er intet så helende som naturen.

Følg Sune og hans ven Hoppe på deres inspirerende instagram: “bushcraftscandinavia”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagsritual