3 bliver virkelig til 4 og jeg bliver helt træt ved tanken...

Et SUPERmarket

rotunden_01 købmænd rotunden_03 rotunden_04 købmænd rotunden_06 rotunden_07 rotunden_08Louise og sandra var blevet inviteret til et event i forbindelse med lanceringen af Meny i Rotunden (tidligere ISO og Superbest) i Hellerup. De blev desværre forhindret af syge børn. Eftersom det hjemme hos Sandra og jeg hovedsagligt er mig der står i køkkenet, så virkede det ret naturligt at vi mænd, Sune og jeg, blev sendt afsted.
Vi fik en rigtig fin oplevelse!
Dem som har været i butikken vil nok nikke genkendende til at Rotunden er et supermarkede udover det sædvanlige. Her finder du alt fra dagligvarer til virkeligt ekstravagante fødevarer.
Noget af det der imponeret mig mest var hvor dedikeret medarbejderne i de forskellige afdelinger er. De elsker virkelig det de arbejder med og det bærer butikken også præg af.
Ejeren sagde det sådan her: “vi stræber efter at give kunder en femstjernet oplevelse”
Så næste gang du skal sammensætter en lækker menu eller ikke gider blive drevet igennem en discount butik som kvæg på vej til slagtning så slå vejen forbi en Meny butik. Jeg tror ikke du bliver skuffet!

Mvh

Morten

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 bliver virkelig til 4 og jeg bliver helt træt ved tanken...