En speciel arv

En yndig sag

Hjemme hos os går det stadig et skridt frem og to tilbage, men så går det også lige pludselig tre skridt i den rigtige retning og hvis jeg kigger tilbage gennem de seneste måneder, så går det helt klart bedre. Det er nu over 10 måneder siden jeg mistede min far og sorgen er fortsat kolosal. Nogle dage er den dyb og sort og den river i mit indre, men andre dage tager den en helt anden form og kan forekomme mig varm og kærlig og jeg får en rar følelse af at min fars kærlighed lægger sig om mig, som en stor og rar beskyttende dyne. Sorgen er sin egen, jeg kan ikke styre den, og samtidig er den jo også min, og jeg kender den, dag for dag, bedre og bedre og er på min egen måde, ved at finde min vej. Det er en sorg som er blevet mere stille, som ikke kræver lige så meget gråd og påstyr, men stadig fylder som bare pokker, lige under overfladen. Sorgen er også grunden til at bloggen har stået lidt stille. Jeg har bare brug for at omfavne begge sider af den og give mig selv ro og plads til at finde mig selv igen!

Når sorgen river på den slemme måde, så griber jeg fortsat strikkepindende. Det giver mig ro, mit tankemylder holder pause og jeg tænker bare på mit strikketøj og det smukke jeg er ved at skabe. Lige nu er jeg ved at strikke denne yndige sag, med muslingemønster, til Svale. Den ser lidt kompliceret ud, men det er den faktisk ikke og jeg er jo nybegynder, så her kan de fleste altså følge med. Opskriften er fra strikdet, hvor der også er så mange andre fine opskrifter der frister. Modellen hedder clamsweater og det aller bedste er, at der udkommer en opskrift til voksne i slutningen af måneden – jeg glæder mig og det kribler allerede i strikkepindende. Jeg har strikket Svales clamsweater i cotton merino fra drops i farven pudder og en enkelt tråd silk mohair i lys rosa også fra drops. Jeg køber altid mit garn online hos yarnliving.dk, hvor der ofte er tilbud og garnet bliver leveret til min dør dagen efter jeg har klikket det hjem!

Jeg vender snart tilbage, det lover jeg. Jeg har så ufattelig meget på hjertet.

 

Kram Louise

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En speciel arv