Time flies

En dag tilbage……

  Tiden går, klokken slår og nu er der kun knap 5 uger til min termin.
Jeg har det vildt over det og synes der er 1000 ting jeg gerne vil nå, og samtidig er det også som om jeg bliver mere og mere rolig jo mere vi nærmer os! Roen hænger nok også lidt sammen med at Sune hoppede i arbejdstøjet i weekenden og gav den en ordentlig skalle på hjemmefronten. Det gjorde godt og gav lidt fred i min kaotiske “redebygger hjerne”.

Desuden har min Mor sat god tid af til at hjælpe mig med at købe babyting og få styr på småtingene i lejligheden.

OG SÅ GÅR JEG PÅ BARSEL OM 2 SPLITSEKUNDER!

Jeg har kun imorgen tilbage og så går det løs! Juh-huuuh!
Jeg har det som en 5.klasses folkeskoleelev som får sommerferie i morgen! Sommerfugle i maven, forventningsfulde tanker og så har jeg nyt mod og ny energi til alt det her babyhalløj!

Først og fremmest er formålet dog at den skal stå på opladning af det menneskelige batteri. Det skal helst skal stå på fuld power om 5 uger, så der er lidt at tage af når nætterne igen bliver søvnløse og der skal være kræfter til at være mor til to.  

Jeg har været på Riget og få undersøgt det lækre lyskebrok jeg har fået. Det gør ondt men kan ikke blive opereret inden fødslen, så det handler om at ligge ned og hvile så meget som muligt. Det lyder godt nok, men i den virkelige verden er der det nok ikke det der kommer til at ske. Mit temperament er slet ikke til den slags dovenskab jeg har alt for meget pep og jeg ved det vil gøre mig rastløs og få mig til at føle mig som en sløv stenerbanan hvis jeg bare ligger mig på langs. Når det er sagt skal der helt klart nogle middagslure på programmet og så er der også planlagt lidt selvforkælelse, der er nemlig både en ansigtsbehandling OG en fodbehandling på programmet. Det bliver SÅ godt!

Barsel betyder også at der er tid og overskud til at forkæle Svale Big time! Vi skal have en masse kvalitetstid sammen inden rivalen ankommer! Hun skal have fridage og tidlige dage i vuggeren, vi skal i zoo, i sommerhus og bare være rigtig meget sammen!

Sidst men ikke mindst er jeg fortsat bidt af en manisk redebygger, så detbliver for fedt at have tid til klargøring af baby-gear og grundig rengøring…. Tænk at de ord nogensinde skulle komme fra mig! Mig som før jeg fik børn havde garderobeskab på gulvet, nullermænd så store som hundehvalpe og beskidte tallerkner under sengen og glas hvor det lignede jeg groede mine egne ost…
barsel er bare for fedt! Hold op hvor er man bare dansker-heldig at have den mulighed!

De her uger op til fødslen skal bare nydes og værdsættes i fulde drag!!!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time flies