Ballonpost

EJER AF STUDIOMINISHOP, LOUISE BOMHOFF

studiomini1 studiomini2 studiomini3 studiomini4 studiomini5 studiomini6 studiomini7 studiomini8 studiomini9 studiomini10 studiomini11

Louise Bomhoff, 37, ejer af online butikken med de lækreste børnemøbler, Studiominishop.

Jeg mødte Louise igennem mit arbejde, og har siden beundret hendes fantastiske stil og skønne aura. Jeg er enormt inspireret af alle der kaster sig ud i egen virksomhed, med små børn, som jeg jo netop selv har gjort.

Hvor gammle er dine børn?

Vi har Gilbert, der bliver 5 i august, og Carla på snart 3.

Hvad hedder børnene, og hvordan kom i på det?

Det kan virkeligt være svært med de navne, synes jeg! Gilbert blev født i USA, og der havde vi 24 timer til at bestemme hans navn. Så vi havde forberedt os, og havde lister med navne med på hospitalet. Ud kom han, og så skulle han bare hedde Gilbert. På en eller anden made gav det bare sig selv. Carla blev født i Danmark, og her har man jo 6 måneder til at beslutte sig for barnets navn. I vores tilfælde tror jeg, at vi havde alt for meget tid, for vi kunne slet ikke bestemme os. Vi ville gerne, at det passede til Gilbert, og at det skulle kunne udtales på andre sprog end dansk. Men vi var meget i tvivl, og endte med bare at kalde hende “Baby” de første 6 måneder. Det var først lige inden deadline, at vi blev enige om, at hun skulle hedde Carla.

Planlægger i at få flere børn?

Det taler vi stadig om.

Hvor bor i?

Vi flyttede fra USA til Danmark for 3 år siden og ind i et hus, som vi lejer, der ligger i Charlottenlund – her bor vi stadig.

Har i boet i udlandet? 

Vi har begge boet i udlandet flere gange, og har sammen boet i USA i næsten 4 år. De 4 år i USA var en udstationering med min mands arbejde.

Arbejdede i der?

Min mand arbejdede for Novozymes, og jeg arbejdede for www.danishdesignstore.com, indtil jeg gik på barsel med Gilbert. Derefter hyggede jeg rundt med ham indtil vi rejste tilbage til Danmark.

Er det svært at flytte med børn?

Carla blev først født, da vi var ankommet til Danmark, så det er kun Gilbert, der var med til at flytte. Han var på det tidspunkt ikke engang 2 år, og det var ikke den store omvæltning for ham. I den alder var han allermest optaget af at være der, hvor vi var, hvor end det nu var. Det var straks værre for mig, særligt fordi jeg var 8 måneder gravid, da vi flyttede. Det var hårdt at pakke et helt hus ned i kasser, og sige farvel til livet i USA. Det var også hårdt at pakke det hele ud igen i vores nye hjem i Danmark – samtidigt med, at jeg havde Gilbert hjemme indtil han fik en vuggestueplads. Når jeg tænker tilbage, så var det en ret hektisk tid at komme på plads inden termin. Jeg flytter gerne igen med børn, men aldrig igen så tæt på en fødsel.

Hvad kan man ikke leve uden på en lang flyrejse?

Snacks, spil, bøger og legetøj, IPad. Og et ekstra sæt tøj. Og børnepanodil. Man ved aldrig hvornår en feber på 39 kommer snigende.

Skal i på sommerferie?

Vi holder for første gang i lang tid sammenlagt 3 ugers sommerferie, og det glæder jeg mig helt vildt til. Vi er i Spanien alle 3 uger, hvor vi skal til Ibiza, Formentera, Mallorca og Menorca.
Hvad har du givet afkald på, efter du er blevet mor? Har det ændret dig? Jeg elsker livet med børn, men jeg kan godt savne, at vågne af mig selv om morgenen, og at være lidt mere impulsiv i hverdagen. Men alt det kommer jo igen, har jeg hørt. Personligt har det virkelig været en fantastisk rejse for mig at blive mor. På godt og ondt. Børnene har i den grad givet mig en helt ny dimension i livet. Det har været en lykkerus og en rejse ud i kærligheden, som jeg ikke troede, var mulig. Men der har også været tider med frustration, ængstelighed og afmagt. Jeg ved ikke om det har ændret mig, det tror jeg egentligt ikke. Men at blive mor har i den grad lært mig meget om mig selv. Selvom det i perioder har været hårdt med 2 små børn, så ville jeg gøre det hele en gang til. Jeg er utrolig taknemmelig for, at jeg får lov til at opleve alt det her.

Hvad arbejder du med, og hvad er en typisk dag for dig?

Jeg ejer og driver webshoppen www.studiominishop.com, hvorfra jeg sælger børnemøbler og dekor til børneværelset til design-interesserede forældre i Europa. En typisk dag starter med at aflevere børn i vuggestue/børnehave, hvorefter jeg tager ind på kontoret. Så starter jeg med at tjekke mails, hjælper kunder med at finde de rigtige møbler, opdaterer Instagram/Facebook, og tager mig af ting, der måtte haste. Ellers bruger jeg meget af min tid på at udvikle forretningen. Både med nye brands og nye samarbejdsaftaler, men også med nye strategiske tiltag. Bla. planlægger jeg en pop-up shop i København til efteråret. Der er en del at se til, men heldigvis har jeg et hold af super dygtige mennesker, der kan hjælpe til. Jeg henter børnene igen ca kl. 16, og så har vi en eftermiddag og aften sammen alle 4, inden de bliver lagt.

Hvad er dine ynglings produkter til børn?

Jeg elsker børnemøbler! Især de børnemøbler, som er funktionelle og smukke at se på. Smukt design er jo en smagssag, men der findes virkelig mange møbler og meget dekor til børn, som børnene er glade for, og hvor vi forældre ikke skal gå på kompromis med æstetikken. Et godt eksempel er Caravan Divan fra Kalon Studios, som er en tremmeseng, der bliver til en juniorseng, der senere kan bruges som en daybed, når barnet er for stort til at sove i den. Det, synes jeg, er et smukt og funktionelt møbel, som barnet har glæde af fra fødsel og op til 8-10 år.

Hvad er dine ynglingsmærker til dine børn?

Amerikanske Kalon Studios , franske Bien Fait, danske Nofred, britiske IO Kids Design og hollandske Rafa-Kids. Disse mærker laver alle produkter, der er designet til at børn skal kunne bruge dem, uden at de er gået på kompromis med design og kvalitet.

Hvad syntes du er et must at købe nyt når man får barn nr.to?

Barnevogn, voksipose, skiftebord osv. gik i arv hos os. Ellers var vi ude at købe en del nyt tøj, en ny seng, sengetøj og puder osv, så hun havde sit eget lille sted.

Hvordan får du tid til dig selv?

Jeg er heldigvis fleksibel ift. mit arbejde, så i løbet af ugen har jeg flere muligheder for at få slappet lidt af, hvis jeg har brug for det. Så går eller løber jeg en tur, eller mødes med en veninde. Det er en af de rigtig gode ting ved at være selvstændig.

Hvad er en perfekt familiedag for jer?

Det er når vi alle sammen er sammen, og ikke har nogle planer andet end at gøre, hvad vi har lyst til. Det ender som regel med, at vi tager på en tur, går ud og spiser frokost eller cykler ned til vandet, hvis vejret er godt. Om aftenen sker det tit, at vi spiser middag med nogle venner eller familie.

Får i passet børnene, så i kan have en aften for jer selv?

Vi har både familie, som kan hjælpe og en god babysitter, der passer børnene. Når det sker, går vi ud og spiser, besøger venner, går til fest og en sjælden gang i mellem bliver det også til en weekend-tur.

Hvad gør i for at bevare gnisten?

Vi prøver at have humor med i alt. Det hele bliver jo bare så meget federe af, at man kan ikke tager alt – eller sig selv – alt for alvorligt. Min mand er klart bedre til det end jeg er, men jeg øver mig på, også at grine af de ting, der egentligt ikke er sjove.

Hvad kan du bedst lide ved at være mor?

Det er virkeligt svært at svare på! At mærke deres små arme kramme min hals med al deres kraft, er noget af det bedste, jeg ved. At opleve verden igennem dem, helt uden filter, og nogle gange med virkelig store følelser, er noget af det mest livsbekræftende, der findes. At kunne give dem kærlighed og tryghed, og sende dem ud i livet vidende at vi elsker dem ubetinget, er nok den største gave, jeg nogensinde kommer til at give.

LÆS FORRIGE SMALL TALKS HER:

Cafe-ejer i Costa Rica, Stine Layton-Østergård

Model-scout og Pariser-mamma, Anja Gildum

PR Manager & blogger, Sarah Kirkemann

Ejer af Luksusbaby.dk, Ann-Louise Christine Aasted

Indehaver af Smaahjerter.dk, Iben Hesseldal Malec

Grundlægger & designer af Milibe Copenhagen, Mille Milt

Ejer af Griffen Shop, Lotte Nørregaard Petersen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ballonpost