Der bor et minimenneske inden i mig!

Det nye wellness

  Den nye måde at nyde lidt tid for sig selv på er knap så glamourøs og lækker som før man bliver forældre. I hvert fald ikke for mig! 

Jeg har nemlig opdaget en ny form for wellness, nemlig at gå til tandlægen! Yes, det er sandt! 

Denne form for wellness starter i et venteværelse spækket med magasiner og aviser som man læser i ro og mag! Efter at have læst et par artikler bliver man kaldt ind til tandlægen. I mit tilfælde hos en meget rar (og flot) en af slagsen og hans søde assistent. Her bliver man placeret i en forholdsvis rar og tilbagelænet stol, imens tænderne bliver renset, og fixet, og man kan lukke øjnene og slappe helt af ( undtagen i munden).

 Selvom jeg blev revet i tænderne, boret og fik fikset en flækket tand imens jeg savlede kraftigt ned på min papirhagesmæk, gik jeg simpelthen derfra med et smil om læberne. Ahhhhhhh jeg havde haft noget tid for mig selv, gjort noget godt for mig selv og så var jeg lidt stolt over endelig at have været til tandlægen.

 Der er allerede bestilt tid til om et halvt år, og jeg glæder mig faktisk lidt!

En anden form for hverdags-wellness der kan anbefales er en lille velfortjent pause i supermarkedet. Jeg gjorde det altid da Svale var helt lille! Man går alene ned og handler, man låner et ugeblad oppe ved kassen og så sætter man sig ned i den bløde køkkenrulle/toiletpapirs afdeling og har noget ego-tid! Der er ingen der krøller, river og savler på ens blad. Heller ikke nogen der konstant siger” hva deeeeet?” Og ingen kæreste der kigger på en som om man burde komme igang! Man sidder OK blødt og læser om ligegyldige skandaler og det er SÅ godt!

Der er også søvn-wellness. Jeg har kun gjort det et par gange, men skal helt klart gøre det snart igen! Søvn wellness går ud på at sove så langt væk fra noget andet menneske der snorker, fylder eller skriger, som muligt!. Man venter på at natten falder på, så tager man sin pandelampe på, sin sovepose under armen og så finder man sig et godt sted. Jeg går gerne op på vores tagterasse og wellness-sover, men man kan også sagtens gøre det i en have, på en altan eller bare i et helt andet rum hvor man ikke plejer at sove. Jeg sov oppe på taget i vinters da det sneede og det var så skide fedt. Det er skønt at ligge helt alene og fede den i en sovepose, uden ansvar for mulige natteravne og have det lidt som om man er en spejder. At sove i sovepose er undervurderet, alle burde gøre det i ny og næ!

I aften er jeg alene hjemme. Det er også lidt wellness-agtigt! Jeg fylder hele sofaen,  jeg hører en lydbog og jeg spiser Toms guldbarrer ……åh Gud jeg lyder som nogens bedstemor, for 2 år siden ville jeg synes jeg selv var den kedeligste person i verden…..Nu er det bare wellness…..jeg må lige undskylde det med at jeg er gravid ellers ville jeg nok nærmere synes at fredags-wellness var en kold guldøl (eller mange) på palæbar! 

Rigtig god fredag til jer 🙂

2 kommentarer

 • Jeg hører dig! Endda det med tandlægen… Hvilket er ret vildt ;D Der sker åbenbart noget fornuftsmæssigt med en også, når man får sådan noget yngel…? Jeg har aldrig før set det som wellness, men det følte jeg faktisk også sidst.

  Og det der med soveposen skal vist prøves. Tror dog jeg napper en sommertur…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det er vildt ik. Tænk at det er lidt luksus at gå til tandlægen haha. Det er måske en af voksenlivets glæder. Og ja, du skal klart prøve det med soveposen, det er simpelthen så hyggeligt. Jeg tror jeg skal gøre det i aften 🙂
   Rigtig god lørdag og tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der bor et minimenneske inden i mig!