Tong Nai Pan Yai

Design crush : Alvar Aalto

artek2nd

Efter min kæreste og jeg besøgte Kunsten i Aalborg sidste sommer, har jeg været ret optaget af arkitektens Alvar Aaltos formsporg, især i hans arkitektur. Udover at arbejde som arkitekt, designet han også en lang række møbler og brugsgenstande – de fleste kender ham nok mest for hans ikoniske vase af glas og hans lamper.

For nylig fandt jeg ud af at Artek (der bla. producere Alvar Aaltos møbler) har en shop der vider sælger brugt design møbler, den hedder artek 2nd cycle. Jeg har allerede to spisebord stole som jeg har arvet af min mor, men har længe ønskede mig 2 ekstra, til når vi har gæster. Nu Over vejer jeg om den næste weekend tur skal gå til Helsinki, der har jeg aldrig været og som bonus er det også der Mumi kommer fra.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tong Nai Pan Yai