Hej hej hæmninger

Der er ikke det problem et par øl ikke kan løse…eller?

fullsizerender-45

 

 

 

Det var i hvert fald mit motto engang…..

Det er mandag aften. Sune er oppe i vores sommerhus for at arbejde, Svale er hjemme hos sin oldemor og flæskesværdet sover sødt. Jeg har spurtet rundt og ryddet op, vasket tøj, tømt opvaskemaskine, skiftet sengetøj og alt muligt andet kedeligt. Nu er jeg færdig og her er helt stille. Det er dejligt, men samtidig gør det mig også rastløs.

Hvad er det nu man plejer at lave når man har tid for sig selv? Af gammel vane er min første indskydelse at man kan drikke nogle øl og dertil ryge nogle cigaretter. Jeg fatter ikke helt hvor dén tanke kommer fra, for der er i bogstaveligste forstand virkelig langt mellem snapsene for tiden. I virkeligheden dækker den helt klart over noget andet: Jeg har brug for at slappe af.  I mit tidligere liv, før klonernes tid, var det måden at slappe af på. Eller nærmere måden at stikke af på. Væk fra hverdagen og kedsomheden, på evig jagt efter en eller anden form for mening. Aldrig stille, altid afsted mod en fest, en club eller bare ned for at spille lidt terninger. Dagen efter med en følelse af komplet tomhed, for der manglede noget!

jeg er ikke blevet en tørfisk, der aldrig giver den gas, jeg elsker stadig ar gå ud i gode venners lag. I modsætning til tidligere er det bare ikke en ting der sker flere gange ugentlig. Nu er det en begivenhed jeg glæder mig helt VILDT til, når det endelig skal ske.  Der er virkelig noget som er faldet på plads i mit indre. Værdierne har ændret sig markant og det føles helt rigtigt. Og de der øl, de kan altså ikke løse særlig mange problemer, selvom de kan være skide sjove og smager virkelig godt.

Så, det gode gamle motto holder ikke længere.

For jeg har ikke længere lyst til at stikke af. Hverdagen er fuld af fart og kærlighed, og kedsomhed er ikke længere et kendt begreb i mit liv. Meningen med livet har jeg fundet. Den lå ikke på bunden af en af de mange øl, men i det rolige familieliv. Det giver så meget mening! Tomheden er væk og er blevet erstattet af en følelse af at være fuldkommen. Fuldkommen tilfreds, også selvom familielivet absolut ikke er rosenrødt!

Hvem havde troet at lykken lå der? I hvert fald ikke mig!

Så væk med den falske ide om bajere på en mandag. Det jeg i virkeligheden har brug for og lyst til er at slappe af. Lave ingenting! Jeg sætter mig i sofaen, trækker benene op under mig, tager en dyb indånding og en til. Roen breder sig i min krop og det samme gør smilet over mit ansigt. Her er jeg, et menneske der laver ingenting. Ingen kalder på mig, ingen vil mig noget. Ingen! Jeg kigger lidt rundt, mærker hvordan skuldrene falder ned. Hvornår har jeg sidst gjort det?

Så lægger jeg mig ned og hører sidste afsnit af min nye yndlings podcast :” Kvinden med den tunge kuffert” som politikken og third ear har skruet sammen, imens jeg kigger op i loftet. Den er virkelig fed! Rastløsheden og øltørsten er forduftet og er blevet erstattet af en sjælden følelse af fuldstændig ydre og indre ro!

Jeg har dengang jeg kun var mor til en bebs og endnu ikke havde rundet de 72, skrevet et ret godt indlæg (synes jeg selv), om bajere og babyer. Læs med HER.

Og så faldt jeg sgu over et gammelt indlæg, hvor Sune og jeg rent faktisk løste vores problemer på Bobi-bar på en helt almindelig tirsdag aften. Læs med HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej hej hæmninger