Journalist og Københavnermor til to, Amalie Nebelong

Der bor et minimenneske inden i mig!

  Jeg er gravid i 31. uge og begynder først nu – ja lidt sent måske – rigtigt at tænke over hvad det er der egentligt skal til at ske… igen!! 

Jeg ligger tit vågen, fordi den lille pige sparker løs inden i mig, og samtidig vil jeg hellere end gerne sove, så jeg kan være frisk og klar til, den mindste fyr i mit liv vækker mig alt for tidligt om morgenen.

Vi har haft det så dejlig nemt i lang tid herhjemme, men så startede snakken om børnehavestarten. Der blev putning og godnat rutinen igen så hård at jeg for tiden ikke kan forestille mig at vi indenfor de næste tre måneder skal have et barn til! 

Vilfred er blevet så “lille” igen, og noget siger mig at det ikke kun er børnehavestarten men også fordi der kommer en lillesøster. Det fylder vist mere end vi ved. Nogle dage siger han, ‘jeg davner min lillesøsta’ helt ud af det blå og i dag, ‘mummy, gør det egentligt ondt på babien når den blir født’? (Seriøst, det sagde han)!

Jeg syntes det er pænt hårdt for tiden. Det ene øjeblik har vi klart verdens sjoveste dreng, med god humor, leg og sang. Det næste, en monster irreterende baby med høj stemme og babyklang og skrig. Så skal jeg lige huske mig selv på, at vi selv har valgt det hele og, at det bare er en fase, han skal igennem.

Også er der skyldfølelsen! Tanker om det mon er for tideligt at få et barn til. Hvordan kommer Vilfred mon til at tage det? Bliver han ked af det? Forstår han det?  Kommer han til at savner livet som enebarn? Bliver han jalous? Kommer han til at føle at vi har ødelagt hans liv? Heldigvis er jeg ikke bange for om jeg kan elske begge to lige højt, for det ved jeg at jeg kan!

Nå, men Vilfred og jeg tager til Brighton i eftermiddag og hygger med mine forældre og lidt gamle venner. Jeg tror bare vi skal slappe af og måske shoppe lidt!;-) Så kan det være at alle følelserne falder lidt på plads. 

Puha, gravidtankerne. De passer mig så utrolig dårligt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Journalist og Københavnermor til to, Amalie Nebelong