Når livet tager en uventet drejning

Briller eller ej?

Wilder har siden han var en lille snut, skelet lidt. Ikke meget og han skeler mest når han er rigtig træt. For et par måneder siden fik vi derfor en tid hos øjenlægen, for at få det tjekket. “Det er ikke til at drive en skelen ud af ham” sagde øjenlægen og Wilder scorede topkarakterer til synstesten. Vi var glade og tilfredse men fik for en sikkerhedsskyld en ny tid, hvor Wilders øjne skulle dryppes med nogle pupiludvidende dråber, før konsultationen.

Igår var Sune og Wilder så til øjenlæge igen og resultatet af synstesten chokerede mig noget. Wilder ser ikke spor godt, han er ret langsynet + 5,75 på det ene øje og +5,50 på det andet. Jeg blev faktisk lidt ked af det, da Sune ringede og fotalte mig det. Mest fordi jeg synes det er synd, at han snart har levet i 3 år, uden rigtig at kunne se alt det der er tæt på ham. Jeg fik også en snert af dårlig samvittighed over vi ikke var gået til øjenlægen noget før. Jeg har endda flere gange tænkt at han var lidt klumpet til at sætte propper på tusserne og ikke var den skarpeste til at bygge lego, men jeg troede faktisk bare at det var motorikken der drillede lidt.

Sune var rigtig trist igår: “Har du nogensinde set en fodboldspiller med briller ?”  spurgte han…. jeg googlede lidt og fandt faktisk en enkelt….. ” Eller en der er rigtig god til at stå på skateboard eller snowboard…?”

Hmmm jeg er enig med Sune, det er en lille bitte smule synd, især nu han er sådan en vildbasse, men mon ikke man kan få et par briller der bliver hvor de skal?  Når han bliver lidt større kan han jo få linser og så kan han jo det hele. Men først skal knægten have sit første par briller og jeg tror han får så optur, når han for første gang ser hvor klar og smuk verden er – også det som er helt tæt på!

Desuden kommer Wilder til at se temmelig godt ud med briller. Han har allerede sine charmerende flyveører, han mangler den ene fortand og så er han skide fræk. Med brillerne bliver han en rigtig lille sjov karakter.

Nu skal vi så lige finde ud af alt det med at shoppe briller. Jeg tror det bliver en dyr fornøjelse. For Wilder skal allerede til øjenlægen igen om 3 måneder, hvor styrken måske skal korrigeres. Vi vil helst have at han får et helt let stel og med de bedste glas a la dem HER.

Da vi var til optikeren igår kylede Wilder alle de dyre titaniumsbriller på gulvet imens han hylede efter et par Ninjago-briller, som gud ske lov, ikke var en del af sortimentet. Vi endte med at gå tomhændede derfra. Vi har efterfølgende besluttet at Wilder får sin vilje til en start. Planen er at udskyde de lækre og dyre titaniumsbriller som drengen på ingen måde ønsker at have på og give ham lov til selv at vælge et stel han synes er fedt – om det så bliver med Ninjago, Batman eller Gurli Gris – formålet er jo at han skal have lyst til at have dem på.

Hvis nogle af jer har tips i forhold til hvor det er godt at købe briller, modtages de med kyshånd.

 

4 kommentarer

 • Cecilia

  Min ældste søn er født med Ptose, som er et øjenlåg, der ingen muskler har. Han fik briller sidste år ligesom han var startet i 0.klasse. Han er en meget aktiv dreng og spiller fodbold. Han har briller fra værnedamsvej, de er super kompetente til at rådgive og en godt udvalg. Det er dyrt med briller til børn, men jeg vil klart anbefale dig at få overflade behandlet glas, især til aktive drenge. Han har blå Adidas briller, som er så fine, lette og fleksible. Det tog et par dage og så var han vant til dem. I øvrigt, så fandt vi 3 stel og lod ham prøve dem. Det er voldsomt i deres alder at skulle tage stilling til alle de valg! Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hej Cecilia.
   Værnedamsvej det er. Det er simpelthen det alle anbefaler. Og rigtig god ide at finde et par stel de kan vælge imellem. Vi var i profil-optik i torsdags og der havde de et meget begrænset udvalg. Kan forestille mig de har en del flere på Værnedamsvej, så den vil jeg lige have i mente når vi shopper briller på mandag. Kram Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lckn

  Han bliver så sej med briller!
  Har hørt mange rose en optiker på Værnedamsvej til skyerne. De skulle have de sejeste børnebriller. Bla Raybanstel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Tak or tippet, den har jeg også hørt rigtig godt om. Vi drøner til Værnedamsvej på mandag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når livet tager en uventet drejning