Sneakerdreng

Børnehaven er et hit!

  
Mandag var en stor dag. Den første dag i børnehave. Vilfred og jeg tog afsted med hans lille rygsæk fyldt til toppen med drikkedunk og madkasse. Oh yes, den hænger vi på hver morgen fra nu af til…!?

Vi tog elevatoren en etage højere op end vi plejer. Nåede selvfølgelig at trykke på den forkerte etage før vi så kørte med op og ned et par ektra gange. Vi sagde godmorgen til alle som vi plejer. Forskellen var selvfølgelig at ingen af os kender alle helt så godt. Men ihvertfald var alle børn og pædagoer herre søde og dagen gik så godt at jeg endda også fik lov at smutte ned på mit arbejde til et vigtigt møde. Perfekt dag for alle. 

Men selv om dagene er gået fantastisk og Vilfred ikke rigtig vil med hjem, så kan vi mærke at der ikke er den samme ro om natten. Vilfred sover bare dårligt, vågner og kommer ind i vores seng, hvor han nusser min overarm så meget så alle småskændes og ingen sover godt. Lidt øv. 

Men Vilfred glæder sig til at komme afsted om morgenen og det er faktisk længe siden vi har oplever det. 

Nu skal vi lige se hvordan det går på mandag når han skal indkøres i skovbørnehaven med kæresten. Det bliver noget helt nyt igen. De skal være en uge i skoven og en uge i byen. Det bliver godt for den lille bydreng! Jeg glæder mig helt vildt for ham!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakerdreng