SHIT.... Termin og barnebræk

Bar røv og dynejakke

image1Så er jeg gået over termin! kun en enkelt dag, men det havde jeg alligevel ikke regnet med….

Men det er nok meget godt, for hold op en weekend vi har haft. Svale fik selvfølgelig smittet både mig og Sune med bræk-syge, så jeg er egentlig ret taknemmelig for at baby er blevet indenbords til vi nu alle er friske. Jeg var decideret rædselsslagen for at skulle føde midt i et inferno af mavekneb, opkast og det der er er værre.

Termin var igår. Der var vi trætte og flade og brugte bare dagen på at gå på legepladsen og en tur på Hviids vinstue og se om man kunne skræmme baby ud med et glas glögg. Det kunne man ikke!

Idag føler jeg nærmest at jeg har fået en ekstra-dag foræret. Jeg har været helt forvirret og træt men har også nået 1000 småting og så har jeg helt bogstavelig talt gjort noget røv-pinligt.

Jeg har bagt boller, ryddet op, købt blomster, hentet Svales fødselsdagsgaver, bestilt en lagkage og så har jeg fået en lur.

Da jeg rigtig skulle lure den, smed jeg kjolen og krøb under dynen i undertrøje og “flotte” ret gennemsigtige graviditets-strømpebukser. Jeg stillede vækkeuret til 2 minutter før jeg skulle ned at hente Svale og fløj ud af døren i min korte Northface dynejakke. I vuggeren spiste de små stadig knækbrød, så vi var en god håndfuld forældre der stod og snakkede i 10 minutters tid, til de var færdige. Herefter var jeg lige et smut inde på kontoret og låne noget tape, smalltalke  og være lidt sjov (synes jeg selv)  og låne bogen med ungernes fotos (som jeg selvfølgelig har glemt at bestille i tide). Herefter stod jeg længe med røven i vejret og nærstuderer billederne af Svale, jeg tænkte pludselig at det nok vil være en smart ide at trække ned i kjolen og med et slår det mig at jeg sgu da slet ikke har fået den på igen! JEG STÅR I MIN DATTERS VUGGESTUR I NÆRMEST BAR RØV OG DYNEJAKKE! Hold kæft, hvor skide hamrende pinligt! Jeg fik det pludselig MEGET varmt og fik MEGET travlt med at hive ned i jakken, og skynde på Svale som nærmest ikke nåede at få gummistøvler på før vi var ude af døren.

GODT vi kun bor 50 meter fra vuggestuen,  for jeg var seriøst ved at dø af skam. Vi skulle også lige krydse Købmagergade i myldretid, og det gik saftsuseme stærkt, kan jeg godt afsløre. Da vi var hjemme bliver jeg selvfølgelig nød til at tjekke min mondering i spejlet. Nok i håb om at det ikke var så slemt. MEN DET VAR DET. Hvide mormor underbuksis under gennemsigtige strømpebukser og den røv er ikke for børn….

NEEEEEEIIIJ mand, jeg kan ikke lade være at grine og samtidig ville jeg ønske at der lige var 2 måneders tid til jeg skulle vise mig i vuggeren igen!

Måske var der slet ikke nogen som opdagede det? eller måske kan sådan en omgang pinlighed skræmme baby ud? Vi venter i hvert fald stadig i spænding.

Jeg dasker desuden stadig rundt i samme sofistikerede outfit, altså uden jakke og det er faktisk ret behageligt……

PS. Jeg er ikke genert, men jeg vil alligevel ikke byde jer et billede af numsen, så i får lige et af mine nye blomster i stedet…

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHIT.... Termin og barnebræk