Stop tyven!

Back to reality og jeg elsker det!

fullsizerender

Jeg er startet på arbejde for 2 uger siden. Jeg var som tidligere beskrevet lidt nervøs og ret spændt, men det er gået skide godt! Det føles aller mest som om jeg har fået en vigtig del af mig selv tilbage, som jeg ikke engang vidste HVOR meget jeg manglede. Jeg har været virkelig glad og drøn træt, men aller mest har jeg bare smilet og følt et nyt menneskeligt overskud. Det giver så meget mening for mig at gå på arbejde, tale med mine patienter og få et fagligt indput. Jeg er gået ned i tid så jeg kun arbejder 28 timer om ugen og det er jeg simpelthen så glad for. Det giver tid og overskud til min lille familie, morgener hvor der er tid til hygge og jeg henter allerede den store guldklump ved 15 tiden.

Lige da jeg havde født tænkte jeg, at jeg ALDRIG ville på arbejde igen, men efter 11 måneder med baby, søvnløshed, indkøb, madlavning, gylp og bleer var jeg faktisk tæt på en sammensmeltning.  Jeg er bare ikke typen der nogensinde bliver hjemmegående, det har jeg simpelthen for meget pep i røven til. Hver morgen når jeg cykler ned af Nørrebrogade, har jeg det som om jeg skal 7 timer til Hawaii og når jeg skal hjem til mine snutter er jeg lige så glad for det. Det hele går sgu pludselig op i en højere enhed!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop tyven!