Budgetvenlig drømmeferie

At rejse med børn

   
      
   

Vi har rejst en måned i Costa Rica med vores to dejlige, og ret forskellige børn. Det har været hårdt, men utrolig vildt at kunne nyde så mange dage sammen alle fire.

(Hvis det er første gang man rejser langt med børn, er det godt at tænke grundigt over hvad tidspunkt på dagen man flyver, og hvor mange mellemlandinger.)

Vilfred er tre år med stort T. Hvem sagde terrible twos?! Det er jo endnu mere terrible threes! Vi har taget mange kampe undervej, for det meste har det selvfølgelig været fordi han har været træt. Vilfred er en energibombe som taler konstant, spørger til alt, vil lære alt; 

‘Hvordan laver man egentligt chokolade?’ 

‘Hvor kommer mangoer fra?’ 

‘Er det ikke rigtigt at nogen damer ikke har bryster?’

‘Hvad sagde du mummy?’

‘Hvad gjorde du daddy?’

Komplimenter er der også mange af; 

‘Du ser flot ud mummy’

‘Daddy jeg er vild med dit belte, sådan et ønsker jeg mig også’

Han har haft venner i alle byer, han går direkte over til de andre børn og siger ‘ola’ og hænger ud ved siden af dem. Han har leget med piger og drenge på 2,3,4 og 5. Når sproget kniber, tager de hindanden i hændernen og kigger på verden.

Det er en fantastisk alder, selvom humøret svinger derudaf. Vi håber virkelig det grimme sprog og de endnu grimmere ansigter forsvinder, og de fine sider kommer frem. Dem har han mange af. Vi gør alt vi kan for at hjælpe de gode sider på vej!
Hilma øffer konstant, over alt det hun ikke kan. Hun vil kravle, hun vil stå op, hun vil sætte sig op, hun vil pille, og hun vil spise alt!

Hun er også en sød, nem pige, og vinker og smiler virkelig til alle. Hun opsøger mennesker og drager dem til sig, som om de inderligt kan mærke hendes lille glade runde sind.
Jeg elsker virkelig at udforske verden sammen som familie, og vi drømmer da allerede om andre steder vi kan besøge. Jeg er sulten på verden; ‘at rejse er at leve’. 

Jeg vil anbefale det til alle, og med børn i alle aldre.

Men det er også dejligt at være hjemme igen… 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budgetvenlig drømmeferie