Redebygning

Afrika eventyret er lige om hjørnet…

IMG_1442.JPGOm 1 1/2 uge drager min far og jeg til Tanzania for at bestige Kilimanjaro. Jeg er meget forventningsfuld, spændt og lidt nervøs. Ingen af os er udtalte frilufts-typer men det har længe været min fars drøm at bestige netop Kilimanjaro.
Det bliver helt sikkert fysisk hårdt da turen er lang og luften er tynd. Der er stor risiko for at blive højdesyg, men vi håber at det ikke ligger til os. Vi har i hvert fald gjort vores forberedelser. Vi har trænet dagligt og så har vi købt virkelig meget godt udstyr hos friliv.dk. Tænk at uld-undertøj, fleecetrøjer, drikke-dunke og vandrestave skulle stå øverst på min ønskeliste. Føler mig allerede lidt bjergbestiger-agtig med alt mit nye seje gear.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Redebygning