Vinderen af MINI A TURE konkurrencen er: 

3 bliver virkelig til 4 og jeg bliver helt træt ved tanken…


Så er pinsen overstået. Vi har ikke fået så meget ud af den i år, da jeg har været syg. Til gengæld har jeg haft rigtig meget tid til at tænke og tænke og tænke over at vi skal være forældre til 2 børn på under 2 år. Det skræmmer mig og glæder på samme tid og der er fortsat lidt af et kaos i følelserne.

Tankerne flyver rundt i mit hoved. Normalt har man jo som forældre ikke alverdens tid til at dvæle ved alle tanker og de følelser de vækker, men det havde jeg altså i lørdags i min seng. Shiiiit 2 børn! Jeg kom straks til at tænke på hvordan syge-situationen ville spænde af hvis jeg havde et spædbarn og en tonser-2-årig, eller endnu værre når man på et tidpunkt har en på 1 og en på 3? Nu er hverken Sune eller jeg særlig ofte syge, så lad os satse på at min næste sygedag er når børnene begge to har rundet de 5…

Den lille er jo som i ved slet ikke planlagt. Jeg tror også det er derfor tanken om to, kan tage pippet fra mig nogen gange. Det ene øjeblik har jeg lyst til at fortryde: Shit, hvad er det jeg har skrevet mig op til? Kan jeg seriøst overskue det her projekt? Den smule tid jeg har til mig selv ,og den tid Sune og jeg har sammen, bliver den reduceret til nul?
Det føles lidt som om vi har kastet os ud af en jetjager uden faldskærm og bare håber på at vi lander nogenlunde blødt.

For det håber jeg virkelig at vi gør!
Jeg kan tydelig mærke at det er gået op for mig at vi skal have et barn til, også i den grad!

Jeg synes at det er lidt vildt, lidt tidligt, meget skræmmende og også ret modigt af os.

Jeg synes ikke det er besværligt at have et barn Det er dejligt! Men jeg ved, at mange der har flere børn, siger at det er ingen sag med en, og en helt anden snak at have to. Det kan jeg levende forestille mig! Samtidig er det de færreste der kun har et barn, og jeg har ikke set nogen der er døde af at have to endnu!

Da vi opdagede at jeg var gravid kan jeg huske at jeg synes at det var lidt sjovt, ha ha et barn til! Derefter havde vi en hård uge hvor vi skulle finde frem til om det skulle være eller ej. Det skulle det, men alvoren er først ved at gå op for mig nu hvor maven vokser, der er små puf og vi taler om navne.
Samtidig med at jeg går og vender mig til graviditeten og det faktum at den rent faktisk resulterer i endnu et barn, er Svale kommet i ?trodsalderen? (som man ikke må kalde det, men jeg synes det ord passer mere end perfekt). Hun kaster sig rundt, skriger, hyler og bidder, nægter at få tøj på, kaster med maden og er pludselig to timer om at falde i søvn. Det er meget dramatisk. Hele tiden! Jesus Kristus, to af dem! stakkels tvillingeforældre tænker jeg imens jeg har lidt forhånds-ondt af mig selv, I må virkelig være lavet af et specielt stof!
Jeg må sgu indrømme at jeg bliver lidt træt af at tænke på at have en lille på armen mens den sprælske diktators dramatiske hverdagsshow går ned.. nej stop.. meget træt, jeg bliver MEGET træt.

Men for fanden. Det bliver også skide sjovt.Det er allerede rigtig sjovt! Rigtig sjov at se Svale gå fra nuttet baby-tumling til grænsesøgende, oprørsk og bossy mini-autonom. Og jeg er vidst begyndt at glæde mig.
Vi skal sgu have en lille dreng og JA jeg er også ved at vende mig til at jeg rent faktisk har en tissemand i min egen krop.

Nok om mig og mit tankespind. Kender i tankerne og følelserne?

I hvert fald stor tak for at i læser med. KH Louise

7 kommentarer

 • Jeg kender de tanker! Der er 23 mdr mellem mine de første to, og det var heller ikke planlagt. Og ærligt, så var det rigtig hårdt det første års tid. Til gengæld har de haft så meget glæde af hinanden siden, og leger meget sammen herhjemme. Og jeg er så glad for nu, at vi fik dem så tæt. Og nu har vi så tre børn, og det er faktisk også helt OK 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristine

  Jeg har en på 2,1 år og en på 4 mnd og må sige at alt i alt er det faktisk nemmere end jeg havde frygtet, selvf er det benhårdt når der er sygdom, men det er bare ikke en så stor omvæltning som med nr 1, og slet ikke dobbelt så hårdt synes jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kristine. Det er sørme rart at høre. Jeg håber jeg får det på samme måde som dig 🙂
   Dejlig weekend til dig, og tak fordi du læser med.
   Kram Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ranveig

  Der er en periode det er hårdt, men så har de jo hinanden, og de er ikke ret gamle, før de har stor glæde af det 🙂 Jeg har selv prøvet det – 4 børn i løbet af 6 år, og de to drenge i midten, er der 18 måneder mellem, og helt ærligt ( også uden tidens glemsomhedsslør, nu maaange år senere 😉 ) så var det ikke noget jeg ikke ville gjort igen. Selvfølgelig var der dage hvor jeg gerne ville forlade hele etablissementet, men hold nu op, hvor har jeg glædet mig over min lille flok – og det gør jeg stadigvæk 🙂 <3 Du skal nok klare det, Louise – jeg synes du er ret sej 🙂 Du besteg sgu da det dersens bjerg, ganske nygravid!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har en pige næsten på Svales alder (16 mdr) og jeg kan sgu godt forstå, tanken tager pusten fra dig! Selvfølgelig klarer man/I det, men det er mere et spørgmål om hvordan… Men med forældrerollen kommer altså også superkræfter.
  Tillykke med lillebror, hvor bliver det spændende. Er det ikke svært at forestille sig, at det ikke bliver en lille tro kopi af Svale?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida.
   Ja selvfølgelig klarer vi det, og det bliver også smadder sjovt. Og JA du har helt ret i at man får superkræfter. Pludselig kan man det hele. Der kommer sikkert dobbelt så mange superkræfter når nummer 2 melder sig 🙂
   Jo det er så svært at forestille sig at det ikke bliver en lille kopi af den man har i forvejen. Jeg tror lige præcis det var sådan jeg havde forestillet mig det, og så kommer der lige pludselig en lille dreng.
   Dejligt du læser med . Rigtig god dag til dig og sin lille. kram L

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Det bliver vidunderligt hårdt og sjovt❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af MINI A TURE konkurrencen er: