Glade Hilma

staffeten gives videre

FullSizeRender-40

Så sker det.

Sune er gået på barsel. Det er simpelthen det vildeste! Sune har barsel i 5 uger og det betyder at jeg skal sove! Jeg er så glad som hvis jeg havde vundet en luksusferie til Caribien. Altså, ikke fordi jeg ikke skal være sammen med Wilder om dagen, det kommer jeg til at savne, men fordi jeg skal sove om natten. I 5 uger skal jeg sove.

Jeg skal først på arbejde i næste uge, så jeg har lige et par dage at hvile ud i. Jeg vil sove på Svales værelse sammen med hende og jeg vil dufte til hendes ånde, snuse til hendes hår og nyde hendes søde nattelyde.

At barslen slutter har jeg det meget ambivalent med. På den ene side glæder jeg mig til at komme på arbejde, tale voksent, drikke en kop kaffe imens den er varm og føle mig nyttig og værdsat i mit fag. På den anden side føler jeg mit hjerte brister, når jeg tænker på, at jeg skal slippe min lille myre og  vores trygge trummerum.

Jeg er glad for at jeg giver myre-stafetten videre til verdens bedste far, det giver en blød overgang som mit moderhjerte har det godt med.

Jeg får søvn, Sune får kvali-tid med Wilder og mon ikke at humøret, tonen og kærligheden får lidt bedre betingelser når jeg får sovet og Sune forhåbentlig får Wilder til at sove som tornerose. Jeg tror på det. Sune er i besiddelse af en rolige far-magi og et tungt sovehjerte som kun vågner ved de højeste hyl.

Jeg tror virkelig på det.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glade Hilma